Over Bibi & Jasper

  Hey! Thanks for checking us out 🙂 Wij zijn Bibi & Jasper. Twee gekke gedreven ondernemers, beiden met een andere kijk – letterlijk – op het leven. Inmiddels maken wij alweer 8 jaar deel uit van elkaars leven, wonen in Haarlem met onze idem crazy lekkerbek kat, Wiki en houden o.a. van wandelen in de natuur. Dit jaar hebben wij bedacht dat het een goed idee is om 3000km te gaan lopen door Nieuw Zeeland…Why? Oh why?

  Bibi

  1456687_10202813932372279_1706337764_nIn het dagelijks leven ben ik fotograaf, ofwel Visual Storyteller. In mijn werk ga ik mee met de flow, observeer en leg datgene vast wat iets vertelt over jou of hetgeen gebeurt. Hierbij laat ik mij dan ook graag leiden door het motto: “Photography is about capturing souls not (just) smiles.” Mijn lege momenten kan ik goed vullen met hardlopen, krachttraining, yoga of een rondje struinen door de natuur. Ik vind het heerlijk om in beweging te zijn. Maar ook lekker lui bankhangen met een boek is een van mijn favoriete bezigheden. Verder ben ik gek op koffie – wat ik helaas een tijd niet mag hebben wegens een voedselintolerantie, en dus maar vervang door een Matcha Latte ;), verslaafd aan chocola en krijg ik knuffeldrang als ik leuke hondjes en katten zie.

  Volg Bibi op Instagram

  Jasper

  wcmw1b9e_400x400Dagelijks hou ik me bezig met Werk aan de Muur. Dit platform heb ik in 2012 met een paar vrienden opgericht. In 2013 wonnen we zowel de Dutch Startup Award voor Best E-Commerce Startup Nederland als de Thuiswinkel Award voor Beste Startende Webwinkel. Je snapt dat het runnen van zo’n platform een hoop tijd kost. Sinds vorig jaar zijn we het team aan het uitbreiden. Dit maakt het mogelijk dat ik er even tussenuit kan voor dit avontuur. Buiten dat vind je me in de sportschool of in de duinen om hard te lopen. Tijdens vakantie vind je me vooral achter de camera.

  Volg Jasper op Instagram

  Reacties